Telefonisch verkoop medewerker

Omschrijving

Wil jij werken bij een organisatie dat barst van de ambitie en waar jij als Technisch verkoop medewerker mee kan groeien met het bedrijf? Zet jij je graag in voor duurzaamheid, groene stroom en heb je interesse in het verduurzamen van de wereld? Ben jij daarnaast doelgericht en houd je wel van een uitdaging? Ga dan aan de slag als Technisch verkoop medewerker!


Werken bij Energiewacht Groep betekent dat je terechtkomt in een dynamische, plezierige werkomgeving met enthousiaste collega’s. We geven je de ruimte om te ontwikkelen door diverse opleidingstrajecten te ondersteunen.


Wat ga je doen?
In deze veelzijdige, commerciële functie ben jij vooral werkzaam op de vestiging in Zwolle (incidenteel is buitendienst mogelijk). Je bent verantwoordelijk voor de verkoop en verhuur van zonnepanelen voor de particuliere markt. Je hebt dagelijks contact met onze (potentiële) klanten en adviseert over de producten van de Energiewacht Groep met als doel te komen tot een huur- of koopcontract met de klant. Hierbij zijn de (potentiële) klanten al een keer benaderd of in een verder proces zodat je geen koude acquisitie hoeft te doen. Je werkt online offertes uit, beantwoordt alle voorkomende vragen en draagt zorg voor een adequate opvolging van de uitgebrachte offertes of gegunde opdrachten. 


Het betreft een fulltime functie voor 38 uur voor langere tijd. 

Vereisten

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die zich graag inzet voor een duurzame wereld, verstand heeft van zonnepanelen en dit graag combineert met commercie. Daarnaast heb je minimaal drie jaar commerciële binnendienst ervaring en affiniteit in de installatietechniek en beschik je over rijbewijs B.


Je bent communicatief zowel schriftelijk als mondeling zeer sterk, een doorzetter, klant- en resultaatgericht en je hebt een goede telefoonstem. Tevens houd je van pionieren in de markt en ben je proactief in het signaleren van kansen. Ruime kennis en ervaring met het MS Office pakket is een pluspunt!