Front Office medewerker

Omschrijving

Ben jij klantgericht, communicatief vaardig en maak jij graag mensen bij door ze adviseren en informeren? Ben je op zoek naar een leuke baan met veel afwisseling? Dan is de functie van Front Office medewerker echt wat voor jou! Een parttime functie met flexibele werktijden.

Energiewacht Groep is Nederlands grootste serviceorganisatie voor verwarmings- en warmwatertoestellen. Onze missie is om onze klanten op het gebied van het hele binnenklimaat duurzaam te ontzorgen. Met meer dan 300 medewerker staan wij 24/7 klaar voor onze particuliere en zakelijke klanten. Als Frontoffice medewerker sta jij dicht bij onze klanten. Jij bent telefonisch het eerste aanspreekpunt en beantwoordt vragen. Voortvloeiend uit dit telefonische contact heb je ook mailcontact met de klanten. Vragen zijn uiteenlopend van storingsmeldingen tot vragen over de producten. Jij adviseert de klanten over passende producten, beveelt eventuele nieuwe producten aan, geeft advies over duurzaamheid, genereert leads en plant periodieke onderhoudsafspraken in. Je bent dus echt bezig met klantenservice.


De afdeling Frontoffice is gevestigd in Zwolle. De functie wordt fulltime (28-38) ingevuld voor de duur van 6 maanden.

De werktijden zijn wisselend en je kan van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 - 18.00 uur ingepland worden. En in het weekend van 08:00 - 16:30 bij toerbeurt (in de zomer alleen op zaterdag). Alle diensten zijn in wederzijds overleg, flexibiliteit vanuit jezelf wordt wel verwacht. 


Wij begrijpen dat je niet alles direct kan weten en hebben voor deze functie dan ook een inwerktraject. Het inwerktraject bestaat uit drie weken waarbij je de eerste twee weken een theorie opleiding volgt en daarna een week praktijk uitleg krijgt. 

Deze opleiding zal maandag 28 september beginnen!

Vereisten

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een communicatief sterke medewerker die snel kan schakelen en klantgericht is. Je kunt goed luisteren, bent flexibel en analytisch. Daarnaast:

  • Heb je inlevingsvermogen;
  • Functioneer je op mbo werk- en denkniveau;
  • Beheers je de Nederlandse taal uitstekend;
  • Heb je enige ervaring met callcenter werkzaamheden;
  • Kun je goed met systemen werken
  • Ben je flexibel ingesteld;
  • Heb je affiniteit met de producten van Essent/ Energiewachtgroep
  • Denk je in oplossingen;
  • Sta je stevig in je schoenen en durf je zelfstandig advies te geven.

Wat wij bieden:

Een afwisselende baan voor langere tijd waar geen dag hetzelfde is. Je gaat aan de slag in een plezierige en ruim opgezette werkomgeving met enthousiaste collega's en een fijne koffiehoek. Daarnaast zijn er regelmatig leuke acties en uitjes.

We bieden ruimte voor ontwikkeling binnen je eigen functie en ondersteunen dat met diverse opleidingstrajecten. Daarnaast kun je rekenen op een goed salaris, marktconforme arbeidsvoorwaarden geregeld via CAO Metaal en Techniek en zicht op een vast contract.


Geïnteresseerd?
Solliciteer en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Janet van der Horst- Jansen | janet@jobz-on.nl